Mamalife

Blog - upædagogisk og ucensureret

Mamalife

100 år siden jeg har skrevet på min Blog… Why…? You will know soon…up date fra det sidste 1/2 år… on speed…

Ja, hvorfor er der gået så længe… Jeg har simpelthen bare haft travlt, og har prioriteret min lille familie i stedet for at taste løs på min Mac. Ja, ja det lyder som en romantisk undskyldning for at svigte alle jer søde følgere, der hygger sig med at læse alt det crap jeg skriver om 🙂

Lille Theodor AKA Nutti er blevet 1 år.. 1 oktober… som I nok husker så var det jo en kæmpe skuffelse for nåede lige akkurat ikke at få børnepengene med den 20 oktober, men jeg er kommet mig over det og må nyde den ekstra betaling når han fylder 18.. Hvis man kunne leve af børnepengene… hvor herre bevares, men det kommer der et nyt oplæg om en af dagene, for der er virkligt nogle derude, der ikke ved hvad det koster at have børn.

Mit lille hjemmeavl Nutti er simpelthen blevet en rigtig lækker en. En flot str 86 til jer der ved hvad den størrelse er for noget. Han er også blevet introduceret for Cola og pomfritter.. Mac D hitter. Nutti er vild med Sursød sauce som hans storebor

Nutti Elsker sursød sauce og Mayo #macdhitterogsåhosmindstemanden

Arbejdet fylder også meget, som det altid har gjort, men synes der bliver mere og mere at se, så der har jeg valgt at lægge mit fokus. God jeg har verdens bedste kæreste, der hjælper med alt herhjemme, ungerne, oprydning og putning… IKKE madlavning, men det har jeg selv valgt, for det er helt sikkert ikke en af hans spidskompetencer, men hey… man kan jo for fanden da ikke ikke være god til det hele.

Holdt min 37 års fødselsdag igår med lidt af mine nærmeste venner – sååå hyggeligt, men liiidt ondt i hovedet. Vinner var hos sin far og Nutti sov hos farmor. Så første gang uden begge børn i.. ja jeg kan sgu ikke huske hvornår det nogensinde har været sket en lørdag aften, og jeg vågnede uden ungerne omkring mig søndag morgen, der vil have æg og bacon… Fantastisk faktisk. Det kunne godt gå hen og blive til en vane.. dog minus tømmermændende. Stefan er faldet i søvn, da han puttede Nutti, og ja jeg er for træt til at gå ned og vække ham, men ja lidt ro igen er slet ikke dårligt og så kunne jeg også lige få skrevet lidt her.

Hvad kan I forvente den næste tid fra mig… Jeg har jo sindssygt mange ting på hjerte og der sker noget hele tiden, og synes jo det hele er hamrende interessant… I skal naturligvis høre om min nye bil det er klart… I skal følge min kamp mod en eller anden slankekur jeg er blevet lokket til at købe, og den starter i næste uge.. damn… men lad os se hvordan det spænder af…Så skal der jo også vendes nogle lidt mere seriøse emner… så hold fast det bliver spændende..

Vil gå ud og ryge en blå kings og drikke en latte, og så er det vel også på tide at skride i seng.. skal op kl. 5.. ZzzZZZzzzz

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial