Mamalife

Blog - upædagogisk og ucensureret

Mamalife

Hmm det der C9 er allerede lidt op ad bakke…

Synes det blev svært da klokken blev sent – det er fredag, og de andre sidder og hygger med fredagshygge og popcorn… dog var der ingen sodavand at se, men tanken om det stod i skuret var fandme lige ved at slå mig ihjel.

Tænkte jeg ville gå tidligt i seng så jeg hurtigere kunne komme til dag 2… men hvorfor egentlig?? Endnu en dag uden mad overhovedet. Fatter slet ikke jeg er startet på denne tortur… jeg elsker jo mad og drikke… kan ikke lide vand eller andre sunde ting, men jeg må jo nok hellere forene mig med det, hvis jeg gerne ville stoppe med at ligne en, der bruger undskyldningen… åh, men jeg har også næsten lige født… og 2 børn i træk… ja ja, det har jo ikke været skyld i at jeg drikker sodavand hver dag.. junk et par gange om ugen og hvad jeg ellers får kastet ind i ansigtet.

Åh hvor er det altså belastende at høre på tykke mennesker der har 20 undskyldninger for hvorfor det er sådan… Ja, jeg er selv en af dem… men det er det jeg har besluttet mig for skal være stop. Enten gør jeg noget ved det eller også lukker jeg røven, og ærligt, så er det heller ikke skide fedt kun at kunne passe 3-4 sæt tøj i ens walk in… Baahhhh og jeg nægter at købe mere tøj i str.42 end jeg allerede har i mit skab. SLUT

Godnat

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial