Mamalife

Blog - upædagogisk og ucensureret

Mamalife

Dag 3 er snart slut og jeg har fået mad!!!

Ikke meget mad men lidt… ca 1/3 af hvad jeg normalt hælder op på min tallerken.. og ja kan da godt se jeg har spist alt for meget ifht min højde og drøjde…

Nu mangler jeg bare at lave noget LORT. Min mave rumler men intet sker… er spændt på hvad vægten siger imorgen tidlig.. og med imorgen tidlig mener jeg tidligt. Vi står jo op kl 5.10 hver morgen…

Pyha måske I skal have rutinen herhjemme om morgenen…

Børnene sov kl 19… også Stefan 😂🤹🏻‍♂️ gad faktisk ikke gå ned at vække ham for han har været sløj hele weekenden så måske lidt søvn ville gøre godt. Jeg fik så også ordnet negle på tæerne… glemmer helt hvor klamme tæer er fordi de er gemt væk i sokker om vinteren. Fikset blev de.. nu overvejer jeg om jeg virkelig skal rejse mig fra sofaen og lave en kop kaffe… er vidst heller ikke helt en del af min kur… men altså 2 kopper om dagen… Morgen og aften… det er ikke det der gør mig buttet 👏🏻✌🏻

Håber vægten siger 78.5… 🤘🏻

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial