Mamalife

Blog - upædagogisk og ucensureret

Mamalife

Dag 3 jeg kan ikke vente til jeg må spise 600Kalorier

dag 3 er kommet… stod godt nok op kl 5.. kunne ikke sove mere og tænkte skidt pyt.. jeg har overlevet 2 hele dagen uden mad… det er faktisk ret stort… dem af jer der kender mig, ved, at mad er den stor del af mit liv, og jeg elsker mad… burde nærmest tale med en psykolog om. det emne… måske det bliver det næste jeg foretager mig – hvem ved..

Under 80 kg mere præcist 79,4… det er 2 kg der er smidt på 3 dagens begyndelse… det tegner godt.. ja ja, ved godt det er væske til at starte med, men når det bliver lidt mere lyst derude, så går jeg på en 30 min tur.. lidt løb mest gå. 5 kg ville være så fedt, hvis jeg kunne tage det på de 9 dage. Jeg ved at så ville jeg få blod på tanden og gøre mere selv… lige pt har jeg heller ikke fået nogle former for sukker i 4 dage… hmm… lidt underligt, men det går jo fint. Er ikke faldet død om. ENDNU.

Humøret

Troede faktisk, at jeg ville blive kortluntet og sur… men slet ikke… ikke mere end jeg plejer ihvertfald.. og måske er jeg ikke den rette og spørge… Stefan har ikke nævnt noget og Vinner er selv rimelig kortluntet for tiden. Puha en drama queen, snart 4.. men føler det er teenageren jeg hører, når han råber op om et eller andet der ikke er fair i hans optik… Baahhh

6 dage tilbage.. nok nærmere 7 da vi jo knap har taget hul på dag 3…

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial