Mamalife

Blog - upædagogisk og ucensureret

Mamalife

Dag 6 er snart slut og det kører.

Dejlig dag og ingen lyst til sukker.. sådan rigtigt… har sagt til mig selv at det er slut med sukker for en stund så sådan er det.

Jeg spiste faktisk en gulerod til mellemmiddagssnack og det var faktisk ok. Ser frem til at kunne passe noget af alt mit lækre tøj igen 🤹🏻‍♂️💃

Vægten siger 80kg med tøj på her til aften.. det kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har prøvet efter jeg har født Nutti 👌🏻😂 Men det føles godt!! I aften skal jeg træne med min veninde. Håber jeg overlever.. self har jeg også lige fået mit lort. 😆🙄

Overvejer om jeg gider at lave det kylling jeg havde planlagt… Nutti og far spiser hos farmor.. kinesermad.. mums.. bare det var mig, men det er det altså ikke.. jeg har 3 dage tilbage af den C9 kur uden jeg har snydt!!!

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial