Mamalife

Blog - upædagogisk og ucensureret

Mamalife

Fibia min bare røv og lange patter

❌❌❌ Mage til frækhed!!! ❌❌❌

Fibia har jo ingen skrupler – kan på ingen måde anbefale dem!!!!

De trækker bare det beløb de lyster igen og igen. Nu har min mor fået trukket 2x 17xxkr igen indenfor 14 dage for en regning hun betalte i jan så hun var dækket med de ydelser hun havde derinde for 3 måneder.
Først trækker de 17xxkr for meget som de så fører tilbage.. nu igen har de trukket samme beløb 2x med 1 uges mellemrum, så prøver jeg at ringe til kundeservice og trykker eksisterende kunde.. jeg er så i kø og de forventer at kunne betjene mig indenfor 95 minutter!!! Hvad…?? Ja, du læste rigtigt.. 95 min… næ tak tænker jeg.. så må jeg hellere trykke mig ind så jeg er ny kunde der gerne vil købe noget.. Wupti.. sjovt nok er der kun en ventetid nu på 15 min og de tilbyder mig endda at ringe mig op og beholde pladsen i køen… den mulighed var der ikke da jeg var eksisterende kunde der havde spørgsmål til eksisterende produkt! Hmm kundeservice min bare røv!!

Det er fandme ikke i orden… nye kunder prioriteres åbenbart højere end eksisterende! Så mister man da de få man har!!!

Der havde nok været endnu længere ventetid hvis jeg havde trykket på muligheden.. ønsker at opsige produkt! 😝🤦🏻‍♀️
Men det bliver så næste skridt hvis jeg kommer igennem!!!!!!

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial