Mamalife

Blog - upædagogisk og ucensureret

Mamalife

Fucking under 78kg

Ikke meget under 78, men under!!

Det er altid sjovt at se hvad der sker efter sådan en kur kur, som jeg lige nuppede der med den C9 kur… mange advarede mig, og sagde.. du vil tage det dobbelte på af hvad du har tabt, og det er ikke vejen frem og bla bla.. jeg tror jeg ved hvad de mente, men jeg har valgt at fortsætte trods dårlige odds med min fortid som sukkerjunkie… – Jeg har spist sukker i mængder man slet ikke kan forestille sig… i kaffen… i maden… alle steder, og drukket litervis af sodavand, og jeg kan da godt mærke, når jeg ser en cola stå foran mig, at jeg får lyst til at drikke den, men ja, trangen til ikke at veje for meget og kunne passe mit tøj igen er heldigvis større. Nu skal jeg bare have gang i den træning. Er begyndt at løbe op ad trapperne i firmaet og spiser kun salat.. og det virker altså… langsomt men stabilt.

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial