Mamalife

Blog - upædagogisk og ucensureret

Mamalife

Hader folk der udnytter de har grå hår…

og en fesen stok fra en 10’er butik! Seriøst…

Nokernok!

Jeg må nok sande at jeg ikke er typen med den største tålmodighed eller tolerance 🤦🏻‍♀️
Skulle som igår have massage mens ungerne leger i Monkey tonky land og alle massage stole er optaget.. der sidder en dame jaja plus 50 med smartphone, kaffe og en lille fesen stok.. jeg spørger om hun får massage og hun siger nej… så siger jeg pænt at massagestolene er til dem der vil have massage om jeg må få hendes stol… nej siger hun helst ikke.. jeg er dårligt gående.. men for helvede dame tænker jeg… jeg beder dig ikke om at løbe en Maraton, men om at sætte dig på en alm stol fordi du ikke betaler for den ydelse der passer til der hvor du sidder men hun er iskold… slap af tænker jeg… heldigvis er der en anden der fatter budskabet og jeg sidder nu og nyder… larmen og massage 🤦🏻‍♀️😝
Nogle udnytter bare de har grå hår!!!! Hvor herre bevares…

Lille lortestok!

Nu sidder hun og tager billeder og løfter sine børnebørn op.. hold nu op…

Der er stole og borde 20 m derfra.. hun er jo nok ikke blevet sat af i stolen.. om lidt går hun nok i vandland!

Nå men Vinner hygger med Amine mens vi venter på bedstevennen Jonathan 💙

så alt er jo godt trods alt..

Håber vi overlever endnu en dag i børneparadis!!

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial