Mamalife

Blog - upædagogisk og ucensureret

Mamalife

Mamalife

Ja, hvorfor har jeg lavet denne blog… Synes jeg, at jeg er mere interessant end alle andre eller bedre…? Næ, men jeg synes helt klart at jeg har et spændende liv, et ærligt liv, hvor jeg skriver om om både det dejlige og det mindre dejlige der sker i mit og min families hverdag og weekender. Her er det ikke en forsødet udgave om hvor dejligt livet er med børn og, hvor dejligt nemt det hele er… og uha se det perfekte billede her, med 3x filter på og fra den helt rigtige vinkel så man ser slankere ud… bahhh Her på min blog handler det om det jeg laver.. hvem jeg er på godt og ondt…

Livet er nu dejligt, men for filan, der er også mange nedture i al denne herlighed..

Følg med her og nyd at være en del af mit liv

Velkommen KYYYYYS

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Følg mig på Facebook