Mamalife

Blog - upædagogisk og ucensureret

Mamalife

Nu skal der altså tabes nogle kilo…

Første dag med min personlige træner og 1 dag på denne super slankekur… ville nu ønske at han bare havde givet mig nogle piller og noget jeg kunne sprøjte mig med i numsen og så bare ligge på sofaen… men ved jo godt, at det ikke er sådan det fungerer, men ville nu alligevel ønske det…

Jeg er ikke lige den mest fitness type pige, men jeg er stædig og det overgår forhåbentligt min tålmodighed, der er meget lille…. 

Kan ikke lide grøntsager så det bliver lidt op ad bakke… drak 2 liter cola om dagen før.. som i sidste uge… men nu er det altså slut. For en stund… har planlagt dette helvede til at vare 1 måned.. så må vi se om jeg bliver hooked af det her…. hvad ellers skal jeg bruge min Coronatid på… Der er jo intet at lave andet end at gå en tur og se på nogle grønne områder, og det er jeg bare ikke lige typen, der bliver super inspireret af i længden.

Har holdt den indtil videre og stoppede med sukker i fredags for at være klar til idag… 

Første træning er også overstået og har svært ved at se hvornår jeg kommer i et par stilletter igen… min ben er ømme som i seriøst ømme og var lige ved at vælte ned at trappen, da jeg skulle ned til min bil… puga… træneren sagde jeg kunne også cykle… ja, det er meget fint.. har ikke haft en cykel siden jeg var 14 agtigt…

 

Nå, men håber at det resulterer i at jeg får tabt mig det jeg gerne vil og så skal jeg belønne mig selv med nogle nye flotte bryster <3

 

 

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial