Mamalife

Blog - upædagogisk og ucensureret

Mamalife

Slankekur vol.2

Hvorfor egentlig en personlig træner eller coach eller hvad vi skal kalde ham…

Ja, hvorfor har jeg gjort det og hvorfor gider jeg at poste en masse penge i det… det er jo bare at stramme sig an og komme igang, hvis man er utilfreds med sin krop, men det er bare ikke så enkelt for mig… Jeg er doven og elsker søde sager og junkfood, så tænkte at her i Corona tiden, hvor jeg ikke kommer ud eller laver noget andet, hvorfor så ikke… kunne godt tænkte mig at tabe 8-10 kg og kan jo se herinde, at det samme ønske havde jeg i 2019, hvor jeg prøvede kræfter med C9 kuren, der faktisk også var et hit.. men så kom jeg også fra det, og der skete ikke mere… vejer det samme… minus lidt.. men cola, kager og chips, er bare ikke måden man kommer ned i vægt på.. længere er den ikke og skal have fingeren ud, så er jeg bare nødt til at have en til at ånde mig i nakken… koster vel det samme som en mandeluder, og det er der langt fra tale om her.. kan endnu ikke sige om mit valg er faldet på dette rette coach, men om 1 måned er vi alle klogere… vil skåne jer for før billede… lidt endnu…

Hvad vil jeg opnå med det… hvad vil jeg så have..

Er egentligt meget godt tilfreds med mig selv.. så WHY?

Ja, det kan du læse mere om imorgen… har jo faktisk et arbejde og er partner i et digitalt bureau, og ordrene kommer ikke af sig selv… 🙂

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial